Ikkunat

Perinneikkunat

Valmistamme perinneikkunat sisään/ulos tai sisään/sisään -aukeavina. Ikkunoissamme ei ole alumiinista myrsky- tai lyöntilistaa. Käytämme kotimaista ja tiheäsyistä mäntyä, ilman sormijatkoja.

Karmisyvyyksissä ei ole varsinaisia vakiomittoja, valmistamme ne tilauksen mukaan. Karmilankun maksimileveys voi olla jopa yli 300mm. Yli 120mm karmit on liimattu useammasta osasta.

Lasitukset saa listoilla (vakiona muoviset, tilauksesta puuta) tai kittauksella. Pellavaöljykittaus toimitetaan valmiiksi maalattuna. Lämpölasielementit lasitetaan aina listoilla. 1k-lasi myös konelasina.

Pintakäsittelyn teemme tilauksesta sivellintyönä, vakiona maalaamme ruiskulla. Pellavaöljykittaus ja puitteen kitinpuoli, yleensä ikkunan ulkopuoli, on sivellinmaalattu vaikka ikkunan muut osat olisi ruiskumaalattuja. Toimitamme tuotteet myös puuvalmiina tai pohjakäsiteltyinä, tilauksen mukaan.

Puitejaot valmistetaan aitoina tai pintaristikoilla, sisäpuite lämpölasilla on yleensä ilman jakoja. Tarvittaessa pintajako. Vesinokka (ruunanhuuli) ja kulmaraudat lisävarusteina. Ulkopuitteen vinoristikointi tms. suorista linjoista poikkeava vanerista jyrsitty pintalistoitus asennetaan ulkopuitteessa lasin sisäpintaan.

Valmistamme myös yksipuittesia sisään- tai ulosaukeavia sekä kiinteitä ikkunoita erilaisilla lasituksilla.

Irtopuitteet korjaustarpeisiin tms. kuuluvat myös välikoimaamme.

Mittatilaustyönä ammattitaidolla.


Kun klikkaat suoraan ylälaidan painikkeesta "TUOTTEET" näet kootusti tuotevalikoimamme. Sen alta löytyy KUVAGALLERIA.

 

Puualumiini-ikkunat toimitamme yhteistyökummppanimme valmistamina.